Ce mâncăm azi? Ce este la meniu? Cine merge să ia de mâncare? Vă sună cunoscut? De obicei iei prânzul în oraș sau la birou? MAGAZIN SĂLĂJEAN îți prezintă, în fiecare zi, oferte într-un singur loc! De luni până vineri, începând cu ora 11, suntem ghidul tău pentru alegerea mesei de prânz! La un click distanță de comandă! Poftă bună! Restaurantele sau pensiunile care doresc să apară la această rubrică sunt rugate să ne contacteze la adresa de e-mail publicitate@magazinsalajean.ro sau la numărul de telefon 0260 611364.
Hudin Anda
Meniu 17 lei
Ciorbă:
- Ciorbă de pui cu zdrenţe
- Ciorbă de păstăi cu afumătură
Felul principal:
- Tochitură macelărească cu găluşte
- Şniţel din cotlet cu orez
Meniu de post:
- Ciorbă de pleurotus cu legume
- Paste cu sos roşu şi măsline
Desert
COMENZI: 0737 041 290 sau 0260 621 092 (Strada Simion Bărnuțiu nr.71)
Fratii Jecan
Ciorbă:
- Ciorbă ţărănească
- Ciorbă de fasole boabe
Felul principal:
- Ficăţei de pui cu orez
- Tocăniţă de porc cu cartofi piure
Meniu de post:
- Ciorbă de fasole boabe
- Şniţel vegetal cu orez
Adresa: Crişeni nr. 441
Hotel Brilliant Plaza
Ciorbă:
- Ciorbă bihoreană
- Supă de tarhon cu vită
Felul principal:
- Piept de pui gratinat / orez cu legume / sos de brânzeturi
Meniu de post:
- Supă de tarhon
- Orez cu legume/ burger vegetal
- Prajitură de post
Telefon: 0260 615 062
Meniu 15 lei
Ciorbă:
- Ciorbă ţărănească de porc
- Supă de salată
- Ciorbă de burtă
Felul principal:
- Ceafă de porc la tavă cu cartofi piure
- Aripioare de pui pane cu pilaf de orez
- Salată Caesar
- Ciolan afumat sau neafumat de porc cu iahnie de fasole
Meniu de post:
- Supă de salată
- Iahnie cu cartofi
TELEFON: 0260 612261
Saladina Restaurant
Ciorbă:
- Ciorbă ardelenească
Felul principal:
- Cotlet de porc la grătar, mazăre sote cu sos de roșii
Desert:
- Prăjitură
Meniu de post:
- Ciorbă de legume cu griș
- Mazăre sote cu sos de roșii
- Prăjitură
Telefon: 0745 402 110
Bucătăria Catering Morii
Meniu 15 lei
Ciorbă:
- Ciorbă de fasole cu afumătură
- Supă de salată verde cu carne de porc
Felul principal:
- Sarmale
- Şniţel din cotlet de porc cu cartofi piure
Meniu de post:
- Sarmale de post
Telefon: 0755 156 246
Hotel Georgiani
Meniu 18 lei
Ciorbă:
- Ciorbă de burtă
- Ciorbă ardelenească de pui
Felul principal:
- Ficăţei de pui cu cartofi piure
- Spanac cu ou şi rondele de cârnaţi
Meniu de post:
- Ciorbă de legume
- Tocăniţă de soia cu cartofi piure
Telefon 0747100360
Fast-food “Carady”
Meniu 11 lei
Burger cu carne de vită
TELEFON: 0766 273858 (str. 9 Mai nr. 2 – parterul Casei de Cultura a Sindicatelor)